Římskokatolická farnost u kostela sv. Markéty Praha-Břevnov

Přinášíme Vám nový vzhled farních stránek, který reaguje na přínosné podněty k fungování našeho webu.

Především jde o nový koncept zobrazování výpisů příspěvků a celkový layout. Formát stránek je nyní širší, díky tomu je možné zobrazit více výpisů článků vedle sebe. Výhoda tohoto řešení spočívá v tom, že je na stránce vidět více článků najednou a není potřeba dlouze rolovat, abychom se dostali na konec stránky. V dnešní době, kdy se používají především širokoúhlé monitory, je toto řešení výhodnější.

Stránky se nyní také lépe přizpůsobují různým zařízením, kterými lze stránky bez problémů prohlížet a vždy jsou čitelné – počínaje velkými monitory, přes tablety a chytrými telefony konče.

Vylepšeny byly také funkce propojení s Google kalendářem. V pravé části, kde se nachází malý kalendář, můžete zobrazovat informace o akcích a mimořádných bohoslužbách. Ve spodní části stránek je potom slovní výpis nejbližších akcí.

Přidána byla také podpora Facebooku, můžete si náš web přidat mezi oblíbené stránky a sdílet články. Můžete tak pomoci lepší propagaci inzerovaných akcí a aktivit mezi mladými lidmi.

Nová je také struktura patičky stránek, kde můžete sledovat nejdůležitější změny na webu a již zmíněné nejbližší události a akce farnosti.

Mezi další drobné vylepšení patří podpora tisku článku, která Vám umožní vytisknout právě obsah aktuálního článku bez ostatních pro tisk rušivých prvků.

Věřím, že se Vám nový vzhled bude líbit a bude sloužit dobré společné věci. Jakékoliv připomínky nebo i pozitivní ohlasy můžete napsat na formuláři pro správce stránek.

Tibor Csukás

Kontakt

Program a sledování přenosů:

Sledujte nás na Youtube:

Youtube
Youtube Farnost

Sledujte nás na Facebooku:

Facebook
Facebook Farnost
Výuka náboženství / katecheze pro děti a mládež 2023/2024

BENEDIKTINSKÝ OBČASNÍK

Programy pro školy 2023/2024

Synodální cesta v naší farnosti

FILMANA

časopis Duha